Trekkerstentje

  • 6 personen

Bij Boscamping Appelscha vind je een ruime keuze aan kampeerplaatsen, variërend in zonligging en schaduw, waardoor iedereen de perfecte plek kan vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan de verkwikkende ochtendzon, de warme avondzon of juist een plekje met wat meer schaduw, er is voor ieder wat wils!

Op ons kampeerveld is er geen vaste indeling en heb je de vrijheid om je eigen plekje te kiezen voor je tent. Het veld is voornamelijk bedoeld voor trekkers met kleine tentjes, zoals fietsers en wandelaars die op doorreis zijn. Hoewel er geen stroomvoorziening aanwezig is, staan we ook iets grotere tenten toe. Of je nu een kort of langer verblijf plant, we heten je van harte welkom op ons kampeerveld waar je kunt genieten van de eenvoud en rust van de omgeving.

 

 

Vanaf onze kampeerplaatsen heb je direct toegang tot het aangrenzende bos, waardoor je meteen kunt genieten van de prachtige natuur. Daarnaast hebben we een schitterende speeltuin en een ruim speelveld in de omringende bossen, waar kinderen zich volop kunnen vermaken.

Prijzen en beschikbaarheid Trekkerstentje