Groepsaccommodaties

 

 

In onze groepsaccommodaties breng je met jouw familie, school of vereniging een paar dagen door om volop te genieten van alles wat het Drents-Friese Wold te bieden heeft. De groepsaccommodaties zijn zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Wij bieden 4 accommodaties aan, en je kunt gebruik maken van catering. 

Als sportvereniging ben je bij ons ook van harte welkom! Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het sportveld voor een trainingsweekend. Daarnaast heb je ook nog alle ruimte voor ontspanning, zowel op het terrein als in de nabije omgeving. 

Catering

Het is mogelijk om het eten te laten verzorgen door ons. Wij bieden verschillende soorten catering aan.

Bekijk ons aanbod

Groepsaccommodatie de Specht

Groepsaccommodatie de Specht

Groepsaccommodatie de Specht is ons geheel nieuwe groepsaccommodatie die vanaf juni 2023 in gebruik is! Bij deze groepsaccommodatie heb je alle ruimte voor ontspanning, sportiviteit en creativiteit.

  • 28 personen
  • 10 slaapkamers
Groepsaccommodatie 't Reidtèk

Groepsaccommodatie 't Reidtèk

Zeer geschikt voor kleine en grote groepen! In deze groepsaccommodatie kun je met jouw familie, vrienden of vereniging volop genieten van alles wat het Drents-Friese Wold te bieden heeft.

  • 50 personen
  • 14 slaapkamers
Groepsaccommodatie Nijsingh

Groepsaccommodatie Nijsingh

Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met heel erg veel ruimte.

  • 107 personen
  • 9 slaapkamers