Groepsaccommodatie Nijsingh

  • 107 personen
  • 9 slaapkamers

Groepsaccommodatie Nijsingh is supermooi gelegen op de grens van Friesland en Drenthe, bij Appelscha, en geeft je een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, om lekker creatief bezig te zijn, te sporten of te spelen. Je kunt vanaf de boerderij zo het bos in wandelen of fietsen. Dit bos is fantastisch en biedt je eindeloos veel mogelijkheden om creatieve activiteiten te ondernemen. De hele boerderij wordt alleen verhuurd aan één groep tegelijk. Je kunt ook een aangesloten woning voor 10 personen bijhuren voor een klein bedrag, perfect voor de leiding die wat meer privacy wil hebben ten opzichte van de rest van de groep.

Onze groepsaccommodatie biedt plaats aan maar liefst 109 personen. Er zijn verschillende kamers beschikbaar met diverse capaciteiten, waaronder op de boven verdieping: een 7 -persoonskamer, een 8-persoonskamer, een 9-persoonskamer, een 11-persoonskamer, een 10-persoonskamer, een 8-persoonskamer, een 16-persoonskamer en een 24-persoonskamer. Op de benedenverdieping bevind zich nog een 6-persoonskamer.

De begeleiderswoning heeft 5 slaapkamers verdeeld over een 2-persoonskamer, twee 3-persoonskamers en twee 1-persoonskamers.

Daarnaast heeft onze accommodatie een eigen keuken en woonkamer, zodat je zelf kunt koken en gezellig samen kunt zijn. Ook is er een televisie aanwezig voor de nodige ontspanning.

Voor de kinderen (en volwassenen!) is er genoeg te beleven. Zo hebben we een mooie speeltuin met airtrampoline en kabelbaan waar ze zich lekker kunnen uitleven. Een ruim sportveld, basketbalveld en een pannakooi. En het beste van alles: we hebben een geheel eigen locatie, dus je hebt alle ruimte en privacy om te genieten van je verblijf met vrienden, familie of collega's.

Groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh biedt tal van mogelijkheden voor groepen en families om volledig zelfvoorzienend te zijn. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving en er is volop ruimte rondom de boerderij voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Let op, huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Prijzen en beschikbaarheid Groepsaccommodatie Nijsingh