Trekkershut Standaard

  • 4 personen
  • 1 slaapkamer

Ontdek het gemak en de gezelligheid van onze standaard trekkershut op Boscamping Appelscha. Deze eenvoudige, maar comfortabele accommodatie is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk verblijf in de natuur.

De trekkershut is voorzien van twee stapelbedden met kussens, waardoor er ruimte is voor maximaal vier personen. Je dient zelf een dekbed/slaapzak, lakens en kussensloop mee te nemen, zodat je kunt genieten van een persoonlijk comfortniveau tijdens je verblijf.

In het woongedeelte van de trekkershut vind je een tafel met vier stoelen, waar je gezellig kunt samenkomen voor een maaltijd of spelletjesavond. Buiten op het terras kun je ontspannen op het comfortabele terrasmeubilair en genieten van de rustige omgeving van de camping.

De trekkershut is verwarmd, waardoor je ook tijdens koelere avonden comfortabel kunt verblijven. Of je nu in het voorjaar, de zomer of de herfst komt, je kunt rekenen op een aangename temperatuur in de trekkershut.

Voor het bereiden van maaltijden is de trekkershut uitgerust met keukengerei en servies voor vier personen. Er is een vier pits kooktoestel aanwezig, zodat je zelf maaltijden kunt bereiden op de camping. Dit biedt je de flexibiliteit om te kiezen tussen uit eten gaan of zelf een heerlijke maaltijd klaarmaken.

De standaard trekkershut biedt alle essentiële voorzieningen voor een comfortabel verblijf tegen een betaalbare prijs. Kom naar Boscamping Appelscha en geniet van de eenvoud en vrijheid van onze trekkershut. Ervaar de schoonheid van de natuurlijke omgeving en maak mooie herinneringen tijdens je verblijf in onze standaard trekkershut.

Prijzen en beschikbaarheid Trekkershut Standaard