Het Bospaviljoen

Kom heerlijk tot rust tijdens je fiets- of wandeltocht met een smakelijke lunch. Bij Bospaviljoen Appelscha kun je ook genieten van borrelhapjes, verfrissende drankjes en koffie en thee. Bovendien is er een ruime speeltuin met airtrampoline en een overdekt speelhuis, zodat de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken terwijl jij ontspant en geniet.

Bospaviljoen appelscha terras

Wandelen, fietsen en paardrijden

Bospaviljoen Appelscha is een charmant en intiem restaurant, gelegen te midden van de prachtige bossen van het Drents-Friese Wold, op Boscamping Appelscha. Dankzij de ligging aan het fiets- en ruiterpad, bij knooppunt 63, is het de perfecte plek voor een welverdiende pauze tijdens je fiets- of wandeltocht, of een rustmoment tijdens je paardrijrit. Bovendien bieden we een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als je te paard bent, kun je je trouwe metgezel binnen het zicht van ons terras vastbinden en van water voorzien.

Bospaviljoen boscamping appelscha 2

Kindvriendelijk

Kinderen zullen zich absoluut niet vervelen bij Bospaviljoen Appelscha. Ze kunnen volop genieten van het buitenspelen in onze ruime speeltuin, compleet met een luchtkussen! Voor de allerkleinsten is er ook een speeltuintje direct naast het terras, zodat je tegelijkertijd een oogje in het zeil kunt houden.

Ontdek de mogelijkheden!

Ook als gast op onze boscamping kun je gebruik maken van de service van het Bospaviljoen. Nog voor het wandelen een koffie of thee of juist na een lange fietstocht lekker aan de borrel. Het kan allemaal!

Bekijk het menu

Family appelscha bospaviljoen

Openingstijden:

Meivakantie:

  • Maandag: 11:00 - 17:00 uur 
  • Dinsdag tot zondag: 11:00 - 19:00 uur

Hemelvaart weekend: 11:00 - 20:00 uur

vanaf 13 Mei:

  • Maandag tot woensdag: 11:00 - 17:00 uur Snackbar tot 18:00 uur
  • Donderdag 11:00 - 19:00 uur

Pinksteren weekend: 11:00 - 20:00 uur

Vanaf 21 mei

  • Maandag tot woensdag: 11:00 - 17:00 uur snackbar tot 18:00 uur
  • Donderdag tot zondag: 11:00 - 19:00 uur

Kampeerveld boscamping appelscha

Camping

Onze camping, direct gelegen naast het bospaviljoen, biedt een onweerstaanbare combinatie van natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Terwijl je geniet van jouw kampeerervaring te midden van de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold, nodigen wij je van harte uit om het bospaviljoen te ontdekken, een gezellige ontmoetingsplek op steenworp afstand van jouw kampeerplek.

Terwijl je geniet van je koffie, kun je ontspannen en de sfeer opsnuiven. De gezelligheid van het bospaviljoen en de warme gastvrijheid van het personeel zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Reserveer nu jouw plekje!