Camperplaats Appelscha

De beste vakantiebeleving vind je tussen Friesland en Drenthe op onze camperplaats in Appelscha. Hier beleef je een vakantie met rust en comfort. Daarnaast biedt de omgeving je de geweldigste activiteiten en maak je kennis met zowel Friesland als Drenthe tijdens je verblijf. Boscamping Appelscha voorziet je van de ruimste accommodaties tot de kampeerplekken voor trekkerstentjes. Voel je welkom om onze boscamping te verkennen!

Check de beschikbaarheid!

Rust en comfort bij camperplaats Appelscha

Ben je op zoek naar rust en comfort op je vakantiebestemming in Appelscha met de juiste voorzieningen tijdens je verblijf? Onze camperplaats in Appelscha bevindt zich op een natuurlijke omgeving met tegelijkertijd de modernste voorzieningen om aan je vakantiewensen te voldoen. Kom je met de camper? Dit is voor ons geen probleem! 

Camperplaats Appelscha

Reserveer je camperplaats!

Moderne voorzieningen op de camperplaats

Voor een vakantie met rust in de natuur en tegelijkertijd ook het gemak van je apparaten ervaren? Op de camperplaats in Appelscha vind je handige voorzieningen om met je camper op onze camping te staan. Op de camping vind je sanitaire voorzieningen die geschikt zijn voor mindervaliden. Hiernaast biedt Boscamping Appelscha je moderne douches en schoon drinkwater aan. Hiervoor heb je geen geld, muntjes of pasjes nodig, dit zijn allemaal gratis en onbeperkte voorzieningen om je verblijf aangenaam te maken. Hiernaast maak je gebruik van het volgende:

 • Ruime staanplaatsen met 10A stroom
 • Wateraansluiting op de plaats
 • Eigen douche op de plaats
 • Gratis wifi beschikbaar
 • Camperserviceplaats beschikbaar

Als gast op onze camperplaats in Appelscha ben je zeker van goede service en een comfortabel verblijf met moderne voorzieningen. Zo kun je de oeroude omgeving van Friesland en Drenthe in alle rust ontdekken. 

Faciliteiten rondom Boscamping Appelscha

Rondom de camperplaats in Appelscha kom je moderne faciliteiten tegen tijdens je verblijf. Zo geniet je van een actieve of juist rustige vakantie. Ontdek de volgende faciliteiten, zoals:

Het is mogelijk om gezellige barbecue avonden te houden (zonder open vuur), verfrissende ochtendwandelingen tussen de bomen te maken en overdag de mogelijkheid om te genieten van talloze activiteiten die bijdragen aan een heerlijke vakantie-ervaring. Of je nu verblijft in je tent, camper, chalet of trekkershut, Boscamping Appelscha biedt je de leukste faciliteiten tijdens je verblijf!

Camperplaats Appelscha

De beboste omgeving van Appelscha

Tijdens jouw verblijf op de camperplaats in Appelscha maak je kennis met het oude dorp en kom je veel over de geschiedenis van deze omgeving te weten. Wist je bijvoorbeeld dat in de 19e eeuw bossen zijn aangelegd in Appelscha om de zandverstuivingen tegen te gaan en werkgelegenheid te bieden? Deze bossen, waaronder het Drents-Friese Wold, maken Appelscha tot een aantrekkelijke bestemming voor wandelaars!

Ontdek Appelscha

Appelscha is de ideale bestemming om te genieten van een boswandeling door de vele looproutes. Het Drents-Friese Wold is een natuurgebied dat zich uitstrekt over zowel Drenthe als Friesland. Met meer dan 6000 hectare aan bos, heide, zandverstuivingen en vennetjes is het zeker een bezoekje waard. Bezoek daarnaast ook:

 • De Staatsbossen
 • Het Speulderbos
 • Het Sprielderbos

Naast wandelen en fietsen kun je in deze bossen ook genieten van ruiterpaden, mountainbikeroutes en natuurlijk volop mogelijkheden voor picknicks en ontspanning.

Cultuur en geschiedenis in Assen

In Drenthe vind je de historische stad Assen. Assen is de hoofdstad van Drenthe en hier vind je veel bezienswaardigheden en monumenten die met de geschiedenis en cultuur van de plaats te maken hebben. Bezoek het Drents Museum en ontdek de cultuur en rijke geschiedenis van de regio. Plekken die ook de moeite waard zijn om te bekijken:

 • TT-circuit Assen
 • Herinneringscentrum Kamp Westerbork
 • Kloosterkerk
 • Drentse Hoofdvaart

Een ervaring om nooit te vergeten op de camperplaats in Appelscha

Ben je enthousiast geworden over Appelscha en Assen? Boscamping Appelscha biedt je een verblijf met rust en comfort, de modernste voorzieningen en leukste faciliteiten. Zo kan je in alle rust de omgeving en haar natuur en historie ontdekken. Avonturen wachten op je op onze camperplaats in Appelscha!

Reserveer nu je camperplaats!