Het Bospaviljoen

Kom heerlijk tot rust tijdens je fiets- of wandeltocht met een smakelijke lunch. Bij Bospaviljoen Appelscha kun je ook genieten van borrelhapjes, verfrissende drankjes en koffie en thee. Bovendien is er een ruime speeltuin met airtrampoline en een overdekt speelhuis, zodat de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken terwijl jij ontspant en geniet.

Wandelen, fietsen en paardrijden

Bospaviljoen Appelscha is een charmant en intiem restaurant, gelegen te midden van de prachtige bossen van het Drents-Friese Wold, op Boscamping Appelscha. Dankzij de ligging aan het fiets- en ruiterpad, bij knooppunt 63, is het de perfecte plek voor een welverdiende pauze tijdens je fiets- of wandeltocht, of een rustmoment tijdens je paardrijrit. Bovendien bieden we een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als je te paard bent, kun je je trouwe metgezel binnen het zicht van ons terras vastbinden en van water voorzien.

Kindvriendelijk

Kinderen zullen zich absoluut niet vervelen bij Bospaviljoen Appelscha. Ze kunnen volop genieten van het buitenspelen in onze ruime en splinternieuwe speeltuin, compleet met een luchtkussen! Voor de allerkleinsten is er ook een speeltuintje direct naast het terras, zodat je tegelijkertijd een oogje in het zeil kunt houden.

Openingstijden:

  • Zondag tot donderdag: 11:00 - 19:00 uur 
  • Vrijdag en zaterdag 11:00 - 20:00 uur

 

Bekijk ons menu!