Sanitair

 

 

De voorzieningen zijn modern en bieden alles wat je nodig hebt, zoals douches, wastafels, toiletten en afwasgelegenheden. Ook is er rekening gehouden met mindervalide gasten door middel van aangepaste sanitaire voorzieningen.

Op de camping zijn twee sanitairgebouwen met gratis warme douches en tapwater, dus geen gedoe met geld, muntjes of pasjes. Beide gebouwen zijn voorzien van verwarming, zodat je ook in het vroege voorjaar lekker warm kunt douchen. In het grote sanitairgebouw is er een speciale familieruimte waar je samen met de kinderen kunt douchen en voor de kleinsten is er een kinderbadje en aankleedruimte beschikbaar.

Ook geschikt voor mindervaliden

Bij Boscamping Appelscha willen ze dat alle gasten zich welkom voelen, ongeacht hun fysieke gesteldheid. Daarom hebben ze in het grote sanitairgebouw een speciale familieruimte gecreëerd die ook geschikt is voor mindervaliden. De deur van deze ruimte is extra breed zodat ook rolstoelgebruikers gemakkelijk naar binnen kunnen. Binnen in de familieruimte zijn er beugels bij het toilet en de douche om extra ondersteuning te bieden. Zo kunnen minder-validen en hun familie volop genieten van hun verblijf op Boscamping Appelscha.

Campingwas

Bij ons kun je naast heerlijk kamperen ook terecht voor diverse praktische voorzieningen. Zo is er in het sanitairgebouw een ruimte waar je de was kunt doen. Of je nu grote of kleine stukken wasgoed hebt, er is altijd een oplossing. De wasmachine staat namelijk voor je klaar en is geschikt voor verschillende formaten was. Ook kun je gebruikmaken van de wasdroger, zodat je snel weer schone kleding hebt.