Speelmogelijkheden

Boscamping Appelscha biedt diverse speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Er is een grote speeltuin met verschillende speeltoestellen, zoals glijbanen, schommels, klimrekken en een trampoline. Ook zijn er meerdere zandbakken en een voetbalveldje aanwezig waar kinderen lekker kunnen spelen.

Voor de allerkleinsten is er een aparte peuterhoek in de speeltuin met onder andere een kleine glijbaan, wipwap en klimtoestel. Daarnaast is er op de camping een binnenspeelruimte waar kinderen kunnen spelen als het weer minder goed is. Hier staan onder andere een tafelvoetbal, airhockeytafel en speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Naast deze speelmogelijkheden organiseert Boscamping Appelscha ook regelmatig activiteiten speciaal voor kinderen. Zo worden er bijvoorbeeld knutselochtenden, speurtochten en kinderbingo's georganiseerd. Hierdoor hoeven kinderen zich geen moment te vervelen op de camping en beleven ze gegarandeerd een onvergetelijke vakantie.

Op Boscamping Appelscha zijn er volop speelmogelijkheden voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er een binnenspeelruimte die speciaal voor kinderen tot 6 jaar is ingericht. Hier kunnen ze heerlijk spelen en ontdekken, terwijl de ouders even kunnen ontspannen. Buiten is er een grote speeltuin met diverse speeltoestellen, zoals een luchtkussen en een verhard basketbalveld, waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Daarnaast zijn er op de velden speeltuintjes te vinden, zodat de kleintjes in de buurt van hun tent kunnen spelen. Voor een dagje zwemplezier kunnen gasten naar het openbare zwembad op ca. 2,5 km afstand, waar ze kunnen genieten van verschillende glijbanen en andere waterattracties. Zo is er voor elk kind wel iets leuks te vinden op de camping en in de nabije omgeving!