Van klein tot groot

De accommodaties van Groepsaccommdatie Appelscha zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. De ruime woonkamers bieden voldoende zitplaatsen en een gezellige sfeer waar je samen kunt ontspannen en bijpraten. De keukens stellen je in staat om maaltijden te bereiden en gezamenlijk te dineren aan grote eettafels. Een culinaire avond of liever een barbecue buiten, de groepsaccommodaties bieden alle faciliteiten die je nodig hebt.

Img 20240405 wa0001

Overnachten op jouw manier

Bij ons ervaar je een onvergetelijk verblijf in onze groepsaccommodaties, temidden van de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. Of je nu met een kleine of grote groep bent, wij hebben 4 verschillende accommodaties die perfect passen bij jouw behoeften. Onze familiehuizen zijn geschikt vanaf 14 personen. En voor scholen en sportverenigingen is er een groepsaccommodatie tot 107 personen. De ideale locatie voor een schoolkamp of trainingsweekend. 

Vegetarischepizza

Catering

Van een lekker patatje met snack tot een compleet buffet, in de groepsaccommodatie ontzorgen we jullie indien gewenst volledig. We hebben leuke arrangementen voor elke groep, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

Groepsaccommodatie de Specht

Groepsaccommodatie de Specht

Groepsaccommodatie de Specht is ons geheel nieuwe groepsaccommodatie die vanaf juni 2023 in gebruik is! Bij deze groepsaccommodatie heb je alle ruimte voor ontspanning, sportiviteit en creativiteit.

  • 28 personen
  • 10 slaapkamers
Groepsaccommodatie 't Reidtèk

Groepsaccommodatie 't Reidtèk

Zeer geschikt voor kleine en grote groepen! In deze groepsaccommodatie kun je met jouw familie, vrienden of vereniging volop genieten van alles wat het Drents-Friese Wold te bieden heeft.

  • 50 personen
  • 14 slaapkamers
Groepsaccommodatie Nijsingh

Groepsaccommodatie Nijsingh

Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met heel erg veel ruimte.

  • 107 personen
  • 9 slaapkamers
De specht appelscha

Comfort

De verschillende accommodaties van Groepsaccommodatie Appelscha zijn comfortabel en ruim opgezet en ingericht voor de beoogde doelgroep. Er zijn  in alle accommodaties meerdere badkamers aanwezig, wat zorgt voor de gewenste privacy en gemak. De volledig uitgeruste keukens zijn van alle gemakken voorzien, en bieden ruimte om gezamelijk te koken. Daarnaast beschikken de accommodaties over gezamelijke ruimtes.

Nijsingh groepsaccommodatie Appelscha

Buitenfaciliteiten

Bij Groepsaccommodatie Appelscha bieden we niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook een scala aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Voor de jonge gasten is er een ruime speeltuin direct bij de accommodaties, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en ravotten. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunnen ouders ontspannen op het terras en genieten van een goed boek of een gezellige babbel met medegasten. Bij de accommodaties op de Boscamping, kan er ook binnen gespeeld worden in het BosSpeelhuis.