Mooie groepsaccommodatie in Appelscha

In het hart van het prachtige Appelscha vind je de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie met je hele gezelschap. Of je nu met een kleine groep reist of een groot feest organiseert, Appelscha biedt diverse groepsaccommodaties met voorzieningen en activiteiten die aan al je wensen voldoen.

Ontdek de groepsaccommodatie in Appelscha

Groepsaccommodatie voor 107 Personen

Als je met een grote groep van maximaal 107 personen reist, biedt Appelscha accommodaties die ruimte en comfort in overvloed bieden. Deze accommodaties hebben negen slaapkamers van verschillende grootte, variërend van 7 tot 24 bedden per kamer. Met zowel beneden als boven verdiepingen, een goed uitgeruste keuken en een ruime woonkamer met tv, ben je van alle gemakken voorzien. Houd er rekening mee dat huisdieren helaas niet zijn toegestaan. Gelukkig zijn er in de omgeving tal van recreatiemogelijkheden om van te genieten.

Groepsaccommodatie voor 50 Personen

Voor grotere groepen tot 50 personen biedt Boscamping Appelscha accommodaties met maar liefst veertien comfortabele slaapkamers. Als je je eigen beddengoed niet kunt meenemen, zijn er linnenpakketten beschikbaar. De goed uitgeruste keuken, inclusief vaatwasser, en goed onderhouden sanitaire voorzieningen dragen bij aan een zorgeloos verblijf. In de woonkamer met tv kun je ontspannen, terwijl gratis wifi ervoor zorgt dat je altijd verbonden blijft. Buiten is er volop ruimte om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

'Mooie, ruime en schone verblijf in de bonte specht. echt van alles voorzien. mooie tijd gehad."
- Google reviews (5 sterren)

Groepsaccommodatie voor 28 Personen

Voor groepen tot 28 personen biedt Appelscha accommodaties met tien slaapkamers en acht moderne badkamers. Deze accommodaties zijn verdeeld over twee woonkamers met volledig uitgeruste keukens. Gratis wifi is beschikbaar, zodat iedereen online kan blijven. Dankzij de centrale ligging in het bos zijn er talloze mogelijkheden voor activiteiten, of je nu wilt ontspannen, sporten of creatief bezig wilt zijn. Wat je voorkeur ook is, je kunt er zeker van zijn dat de omgeving een onvergetelijke ervaring biedt.

Groepsaccommodatie voor 14 Personen

De groepsaccommodaties in Appelscha zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Voor groepen tot 14 personen zijn er accommodaties beschikbaar met vijf comfortabele slaapkamers en vier moderne badkamers. De woonkamer met open keuken straalt warmte uit en nodigt uit tot gezelligheid. Gratis wifi houd je verbonden, terwijl de grote tuin buiten de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de natuur. Gelegen in het bos, omringd door groen, zorgt dit voor een serene en rustige vakantiesfeer.

De Betoverende Omgeving van Appelscha

De omgeving van Appelscha is een paradijs voor natuurliefhebbers. De vele wandel- en fietsroutes nemen je mee door grote landschappen en bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio. Bovendien zijn er diverse musea die de rijke geschiedenis, kunst en natuur van de streek tot leven brengen. Van eeuwenoude hunebedden tot uitkijkposten zoals 'de Zeven', de bezienswaardigheden zijn talrijk en gevarieerd. Voor de winkelliefhebbers zijn steden als Leeuwarden en Groningen ideale bestemmingen. En als je met familie reist, zijn attractiepark Duinen Zathe en dierenpark Emmen leuke uitjes voor jong en oud.

groepsaccommodatie Appelscha

Kortom, Appelscha biedt een verscheidenheid aan groepsaccommodaties die aan de behoeften van diverse groepsgroottes voldoen, elk met hun eigen charme. Te midden van de natuurlijke pracht van Appelscha belooft deze bestemming een gedenkwaardige vakantie met vrienden en familie.