Een mooie groepsaccommodatie in Friesland

Friesland is een geweldige bestemming voor een groepsuitje. Als je op zoek bent naar de perfecte groepsaccommodatie waar je met je hele gezelschap kunt genieten van een onvergetelijke vakantie, dan ben je bij Boscamping Appelscha aan het juiste adres. Met verschillende opties voor groepsgroottes, biedt deze accommodatie een brede keuze aan voorzieningen en activiteiten voor fijn verblijf.

Kies jouw accommodatie

Groepsaccommodatie voor 14 personen

Voor groepen tot 14 personen biedt Boscamping Appelscha ruime groepsaccommodaties met 5 slaapkamers en 4 badkamers. De woonkamer met open keuken vormt het hart van de accommodatie, waar gezelligheid en samenzijn centraal staan. Gratis wifi zorgt ervoor dat je verbonden blijft met de buitenwereld. Buiten is er een heerlijke tuin waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Met een prachtige ligging in het bos, ben je omringd door groen en creëer je veel rust, waardoor je vakantie echt een ontsnapping wordt.

Groepsaccommodatie voor 28 Personen

Voor grotere groepen van maximaal 28 personen biedt de accommodatie 10 slaapkamers en 8 badkamers, verdeeld over twee woonkamers met keukens. Gratis wifi is ook hier aanwezig, zodat iedereen kan genieten van connectiviteit. De centrale ligging in het bos biedt volop mogelijkheden voor activiteiten, of je nu wilt ontspannen, sporten of creatief bezig wilt zijn. Er is letterlijk voor elk wat wils, en de omgeving zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

"Ik was er geweest met 63 mensen, maar het is echt super leuk daar. Je kan je gewoon niet vervelen. Altijd wel iets te doen daar."

- Mr. Clock

Groepsaccommodatie voor 50 Personen

Voor nog grotere groepen tot 50 personen biedt Boscamping Appelscha accommodaties met maar liefst 14 slaapkamers. Als je je eigen beddengoed niet kunt meenemen, zijn linnenpakketten beschikbaar. Een professioneel uitgeruste keuken met vaatwasser en goed onderhouden sanitair dragen bij aan het comfort van je verblijf. De woonkamer met tv, gratis wifi en ruimte buiten voor sociale activiteiten maken deze accommodatie ideaal voor grote groepen die samen willen zijn.

 Groepsaccommodatie voor 107 Personen

De accommodatie voor 107 personen biedt een ruimtelijke ervaring met 9 slaapkamers die variëren in grootte, van 7 tot 24 bedden per kamer. Met zowel beneden als boven verdiepingen, een keuken en een woonkamer met tv, biedt deze accommodatie voldoende faciliteiten voor een grote groep. Hoewel huisdieren helaas niet zijn toegestaan, zijn er tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving om van te genieten samen met je familie of misschien wel een (school)kamp.