Kamperen in de natuur

Wakker worden met het geluid van tjirpende vogeltjes, ritselende blaadjes door de wind en dauw op het groene gras van de camping. Je stapt uit je kampeermiddel en neemt een diepe adem van de frisse ochtendlucht... 

Zo word je wakker bij het kamperen in de natuur bij Boscamping Appescha, dat klinkt toch heerlijk?

Kampeerplaatsen in de natuur

Kom je met de tent, caravan, camper of vouwwagen naar onze camping bij Appescha? Wees van harte welkom, wij hebben voor elk kampeermiddel een plekje op ons terein. Met 55 kampeerplaatsen zijn wij een middelgrote camping aan de grens van Friesland en Drenthe, midden in de natuur.

Onze kampeerplaatsen zijn allemaal voorziendoor groen gras, bomen en bosjes. Dit zorgt voor een fijne, natuurlijke sfeer op de camping. De kampeerplaatsen zijn van 100 tot 120m² groot en hebben goede voorzieningen ter plaatse zoals: 

  • 10 tot 16 Ampère stroom
  • Wateraansluiting
  • Rioolafvoer
  • Gratis WiFi
  • Tot 6 personen per plaats

kamperen in de natuur op een kampeerveld

Camperplaats

Geniet van een comfortabel verblijf op Boscamping Appelscha met uitstekende voorzieningen. Onze ruime staanplaatsen bieden 10A stroom, wateraansluiting en een eigen douche. Bovendien heb je gratis toegang tot wifi, zodat je altijd online kunt blijven. Voor campers hebben we ook een handige stortplaats beschikbaar.

kamperen in de natuur op een trekkersveldje

Trekkersveldje

Naast de reguliere kampeerplaatsen hebben wij ook een trekkersveldje met een vrij indeling. Je gaat helemaal back-to-basic op een knus veldje zonder stroom. Er zijn diverse picknickbanken waar je met mede kampeerders gezellig kunt kletsen. Dit is de echte 'kamperen in de natuur' ervaring.

Reserveer een plekje

Ervaring van een gast

''Prachtige (kleinschalige) camping in de bossen nabij Appelscha. In het paasweekend hebben wij hier drie nachten met de caravan met veel plezier gestaan. Ruime plekken en het sanitair was echt zeer schoon en netjes. Rondom elk veldje een speeltoestel voor de kleintjes en daarnaast een groot speelveld en een dierenweide. In de buurt uitgebreide mogelijkheden om te fietsen en wandelen in de prachtige natuur. Kortom: voor ieder wat wils. Daarnaast een uitstekende horeca waar je heerlijk kunt eten, afhalen of gewoon op terras een drankje kunt doen tegen prima prijzen. Zeer vriendelijke eigenaren. Kortom: absolute aanrader en wij gaan hier zeker terug komen 👌.''

- Jeroen van Wijk (Google Review)