Kindvriendelijke camping in Friesland

Eindeloos spelen in de natuur, diertjes aaien bij de kinderboerderij en zorgeloos spelen in het bosspeelhuis. Bij onze kindvriendelijke camping in Friesland is het heerlijk vertoeven met de kids. Kom je ook gezellig vakantie vieren?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Overnachten bij de kindervriendelijke camping op jouw manier

Heerlijk kamperen met je eigen kampeermiddel of juist in een van onze fijne accommodaties? Wij hebben voor iedereen wel een plekje! Bekijk ook onze arrangementen voor leuke extra's en voordeel.

Kamperen in Friesland

Kom lekker naar onze kindvriendelijke camping in Friesland met je eigen kampeermiddel. Wij hebben verschillende plaatsen, zo is iedereen welkom!

  • Kampeerplaats comfort
    Gezellige kampeervelden met een speeltuintje in het midden en voorzien van alle gemakken: ruime plaatsen van 100-120m2, tot wel 16A stroom, water aansluiting, rioolafvoer en gratis WiFi bij de plaats.
  • Camperplaatsen
    Speciaal voor de campers hebben wij ook uitstekende voorzieningen. De ruime staanplaatsen hebben 10A stroom, een wateraansluiting en natuurlijk ook gratis WiFi. Op de camping is ook een stortplaats aanwezig.
  • Trekkersveldje
    Even lekker back to basic? Het trekkersveld is voor kleine tentjes, zoals fietsers en wandelaars die op doorreis zijn. Let wel op: op deze plaatsen is geen stroomvoorziening aanwezig.

Bekijk alle kampeeropties

Extra comfort met een accommodatie

Geen gedoe tijdens je vakantie? Je kunt dan ook kiezen voor een heerlijke accmmodatie bij Boscamping Appelscha. Een (voor)tent opzetten is verleden tijd, je hoeft alleen maar in te checken en uit te pakken en de vakantie kan beginnen!  Of je nu romantisch met je partner op pad gaat of juist met een groot gezin van 6 personen. We hebben accommodaties voor iedereen.

Groepsaccommodatie in Friesland

Met familie, vrienden, werk of school op pad? Met ons ruime aanbod aan groepsaccommodaties hebben we voor iedereen plaats! Naast dat je alle ruimte hebt die je maar kunt wensen kun je uiteraard ook gebruik maken van onze faciliteiten. Voor grote groepen kunnen we ook catering verzorgen. 

Bekijk alle groepsaccommodaties

Bekijk onze arrangementen...

Kindvriendelijke faciliteiten op de camping in Friesland

Wanneer je op vakantie gaat met de kids is het natuurlijk belangrijk dat zij zich niet vervelen. Als je kinderen zich urenlang vermaken zul je merken dat je zelf ook echt van de vakantie kunt genieten.

Bosspeelhuis

Eindeloos speelplezier voor de kleintjes in ons bosspeelhuis. Klimmen, klauteren, springen en ravotten kan hier veilig en leuk. Wat voor weer het ook is, het bosspeelhuis is altijd geopend!

Kinderboerderij

Ben je al eens wezen knuffelen met onze diertjes? Bij de kinderboerderij hebben we geitjes, alpaca's, konijntjes en nog meer! Je mag ze altijd komen aaien.

Buitenspeeltuin

Verspreid over onze kindvriendelijke camping in Friesland hebben we allerlei speeltoestellen. Bij het Bospaviljoen hebben we de grote speeltuin met speelveld. Hier vind je een grote airtrapoline, schommels en een klimrek. Vanaf het terras kun je als ouder een oogje in het zeil houden terwijl je zelf geniet van een borrel of snack. Zie je jezelf al zitten?

Bekijk alle faciliteiten

Lokale markten in Friesland

In de omgeving van Appelscha kun je genieten van diverse markten. De wekelijkse markt in het centrum van Appelscha, elke zaterdagochtend van 8:00 tot 12:00 uur, creëert een levendige sfeer met een gevarieerd aanbod. Hier vind je vers fruit, groenten, bakkersbrood, bloemen, kleding en lokale lekkernijen.

Bovendien zijn er in de buurt van Appelscha verschillende boerenmarkten te ontdekken, waar je rechtstreeks kunt genieten van verse, lokaal gemaakte producten. De exacte data en tijden wisselen, dus vraag aan de receptie de lokale evenementenkalender of de marktwebsite voor actuele informatie.

Voor liefhebbers van antiek en verzamel items zijn er regelmatig antiek- en vlooienmarkten in de omgeving. Deze markten vinden op vaste locaties en dagen plaats, met variërende openingstijden. 

Klik hier voor meer informatie