Laatste informatie omtrent jouw verblijf op Boscamping Appelscha!

Het is bijna zover!

Nog maar even en dan mogen we jou verwelkomen bij Boscamping Appelscha. Op deze pagina vindt je alle laatste informatie die van belang zijn voor jouw verblijf.

Als er na het lezen van deze pagina nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel,

Engbert en Annie Siderius, en medewerkers

Voorzieningen

Receptie

  • Inchecken
  • Fietsverhuur
  • Regio informatie
  • Warme broodjes (op bestelling)
  • Was- en droogmunten voor de wasserette

Bospaviljoen Appelscha

  • Restaurant met terras voor lunch en diner
  • Afhaal snackbar
  • Pizza's
  • Verpakt ijs en schepijs

Fietsenverhuur

In een bosgebied hoort fietsen er natuurlijk ook bij. Kun je je eigen fiets niet meenemen, dan is het mogelijk om bij ons fietsen te huren. Wij hebben kinderfietsen, fietsen met 5 versnellingen, bakfietsen, elektrische fietsen en tandems.

Direct naast ons terrein loopt één van de beste ATB routes van het land. Dit is dus de kans om eens een echte ATB route te pakken. Wij hebben ATB's in diverse maten. Ook kindermaten. Het is wel verstandig de fietsen tijdig te reserveren.

Bekijk de mogelijkheden

Fietsverhuur

Veel gestelde vragen

Hoe laat kunnen we in- en uitchecken?

Vanaf ’s middags 14:00u zijn jullie welkom en we vragen jullie om de kampeerplek om 11:30u weer te verlaten. Hebben jullie een weekendarrangement, late uitcheck of een Hemelvaart of Pinksteren arrangement gereserveerd? Dan is de vertrektijd uiterlijk 19:00u. Als jullie aan het einde van de dag de plek willen verlaten zonder arrangement, dan kan er bij de receptie een late uitcheck bijgeboekt worden (indien de plek beschikbaar is).

Is een kampvuur of vuurkorf toegestaan?

Omdat onze groepsaccommodatie een met rietgedekt dak heeft en we midden in het bos zitten, wat gevaar oplevert voor bosbranden, zijn kampvuren en vuurkorven niet toegestaan. Barbecues zijn wel toegestaan, mits deze veilig worden gebruikt.

Vanaf hoe laat 's avonds moet het stil zijn?

Op de camping moet het na 23:00u fluisterstil zijn.

We hebben een hond, mag die mee?

Ja, op de camping zijn maximaal twee honden per kampeerplek toegestaan. Wij hanteren een tarief voor honden van € 3,50 per nacht.

Is er kabeltelevisie aanwezig?

Nee, wij bieden geen kabeltelevisie aan. Het is toegestaan om een schotelantenne te plaatsen, maar houd er rekening mee dat niet alle kampeerplekken i.v.m. bomen een goede zichtlijn met de satteliet hebben. Digitenne werkt op onze locatie wel goed.

Wat voor stekkers heb ik nodig?

Je hebt om elektra af te nemen een Euro-stekker nodig. Dit is de standaard stekker die op alle campings in Nederland worden gebruikt.

Mag de auto bij de caravan staan?

Nee, om de rust op de velden te behouden en het veilig te houden voor kinderen, zijn auto’s op de kampeervelden niet toegestaan. Alleen bij het halen en brengen van de caravan of tent mag de auto het veld op. Bij het parkeerterrein staan bagagewagens waarmee je jouw boodschappen naar jouw kampeermiddel kunt brengen.

Reglement Boscamping Appelscha

Bekijk hier het reglement en de plattegrond van onze camping!

Reglement en Plattegrond