Attractiepark Duinen Zathe

Het park is gelegen in Appelscha en biedt meer dan 20 attracties en speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn diverse achtbanen, botsauto's, een draaimolen, waterglijbanen, trampolines, klimrekken en nog veel meer.

Laat de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de achtbanen trotseert, zoals de spectaculaire Super Nova of de snelle Klimketting. Stuur je eigen botsauto over de baan en neem deel aan het vrolijke botsautoavontuur. Voor de kleintjes is er een kleurrijke draaimolen waar ze vrolijk kunnen rondjes draaien en genieten van het plezier. Op warme dagen zorgen de verfrissende waterglijbanen voor de nodige verkoeling en spetterend plezier. En vergeet niet een sprong te wagen op de trampolines of je behendigheid te tonen op de klimrekken.

Attractiepark Duinen Zathe is ontworpen met het gemak van de bezoekers in gedachten. Het park is overzichtelijk en compact, waardoor je gemakkelijk alle attracties en speeltoestellen in één dag kunt verkennen. Je hoeft je geen zorgen te maken over lange wachtrijen, want het park zorgt ervoor dat de wachttijden minimaal zijn, zodat je optimaal van je dag kunt genieten. En als je even wilt uitrusten en op krachten wilt komen, zijn er meerdere eetgelegenheden en picknickplaatsen beschikbaar waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje.

Naast de vele attracties en speeltoestellen biedt Attractiepark Duinen Zathe ook een boeiend entertainmentprogramma. Laat je betoveren door een vrolijke clownsshow, waarbij lachen en plezier maken centraal staan. Of geniet van een interactieve poppenkastvoorstelling, waarbij de kleintjes actief kunnen deelnemen aan het verhaal. En voor de liefhebbers van magie en verwondering is er een spannende goochelshow die je versteld zal doen staan.

Het plezier stopt niet bij Attractiepark Duinen Zathe, want het park organiseert ook regelmatig themadagen om extra betovering toe te voegen aan je bezoek. Vier bijvoorbeeld Halloween in stijl, wanneer het park wordt omgetoverd tot een spookachtige en griezelige omgeving. Of verwelkom Sinterklaas en zijn vrolijke helpers tijdens speciale evenementen met cadeautjes en leuke activiteiten.

Met al deze geweldige attracties, entertainment en themadagen is Attractiepark Duinen Zathe de ideale bestemming voor een dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin. En het beste van alles is dat het park zich op slechts een korte afstand van Boscamping Appelscha bevindt!