Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen herbergt een breed scala aan dieren, waaronder leeuwen, giraffen, olifanten en pinguïns. Daarnaast zijn er speeltuinen, shows en educatieve presentaties die de kinderen zullen vermaken.

Dierenpark Emmen, ook wel bekend als Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een spannend avontuur voor het hele gezin. Het park strekt zich uit over een groot gebied en biedt talloze mogelijkheden om dicht bij de dieren te komen en ze van dichtbij te observeren. Van majestueuze leeuwen die brullen in hun verblijf tot elegante giraffen die gracieus rondlopen, kinderen zullen versteld staan van de verscheidenheid aan dieren die ze kunnen zien.

Een van de hoogtepunten van Dierenpark Emmen is de Serenga, een prachtig nagebouwd Afrikaans savannegebied. Hier kunnen kinderen een safari-ervaring beleven terwijl ze langs zebra's, neushoorns en cheeta's rijden in een stoere safaritruck. Ze kunnen ook getuige zijn van de voederpresentaties waarbij de dieren gevoerd worden en waarbij de verzorgers interessante feiten delen over hun gewoontes en leefomgeving.

Naast het bewonderen van de dieren, biedt Dierenpark Emmen ook verschillende speelplekken waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en springen. Er zijn avontuurlijke klimparcoursen, spannende glijbanen en waterfonteinen waar ze zich kunnen vermaken en hun energie kwijt kunnen. Daarnaast zijn er educatieve shows en presentaties waarin kinderen meer te weten kunnen komen over de dierenwereld en de natuurlijke omgeving waarin ze leven.

Eten en drinken is ook geen probleem in Dierenpark Emmen, want er zijn diverse eetgelegenheden verspreid over het park. Van gezellige terrassen tot cafés en restaurants, er is voor elk wat wils. Gezinnen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje terwijl ze even uitrusten en de volgende avonturen plannen.

Hoewel Dierenpark Emmen iets verder weg ligt van Boscamping Appelscha, is het absoluut de moeite waard om de afstand te overbruggen voor een onvergetelijk dagje uit met het gezin. Het park biedt niet alleen vermaak en avontuur, maar ook educatieve ervaringen die de liefde voor dieren en de natuur kunnen stimuleren. Plan een bezoek aan Dierenpark Emmen en creëer mooie herinneringen die lang zullen blijven voortleven.