Het Bosbad

Het zwembad is omringd door een prachtige groene omgeving en biedt de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van het water en de zon. 

Het Bosbad heeft voor ieder wat wils. Voor de sportievelingen is er een wedstrijdbad waar je baantjes kunt trekken en je zwemvaardigheden kunt testen. Het recreatiebad is de plek waar gezinnen en vriendengroepen samenkomen om te spelen en te ontspannen. Met de glijbaan kunnen kinderen (en volwassenen) zich keer op keer vermaken terwijl ze naar beneden glijden en in het verfrissende water plonsen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar ze veilig kunnen spetteren en spelen onder toeziend oog van hun ouders.

Naast de zwembaden biedt het Bosbad ook een scala aan andere faciliteiten. Voor de sportievelingen is er een volleybalveld waar je een potje kunt spelen met vrienden of familie. Er is ook een tafeltennistafel waar je je vaardigheden kunt laten zien. Voor degenen die liever willen ontspannen, is er een ruime ligweide waar je kunt zonnebaden, een boek kunt lezen of gewoon kunt genieten van de rustige omgeving.

 

Om het zwemplezier nog verder te vergroten, organiseert het Bosbad regelmatig leuke activiteiten en evenementen. Denk aan discozwemmen, waar je kunt dansen op opzwepende muziek terwijl de zwembadverlichting een kleurrijke sfeer creëert. Of doe mee met een aquagymles, waar je op een speelse manier aan je conditie kunt werken.

Voor gasten van Boscamping Appelscha is het Bosbad een absolute aanrader. Met slechts een korte afstand tussen de camping en het zwembad kunnen gezinnen gemakkelijk heen en weer reizen, waardoor ze optimaal kunnen genieten van een dag vol waterpret en ontspanning. Het Bosbad bij Appelscha is een waar paradijs voor zwemliefhebbers en een must-visit bestemming tijdens een verblijf op Boscamping Appelscha.