Groningen

In Groningen vind je een diversiteit aan winkels, van bekende ketens tot unieke boetiekjes en concept stores. De levendige winkelstraten zoals de Herestraat, de Folkingestraat en de Vismarkt bieden een geweldige winkelervaring met een mix van mode, interieur, kunst en ambachtelijke producten.

Naast de bekende winkels zijn er ook regelmatig markten en evenementen die het winkelen in Groningen nog leuker maken. Breng een bezoek aan de Vismarkt op dinsdag, vrijdag of zaterdag en geniet van de gezellige sfeer en diverse kraampjes met verse producten, bloemen, kleding en meer. Op zondag kun je de Groninger Zondagsmarkt bezoeken, waar je kunt snuffelen tussen antiek, curiosa en vintage items.

Groningen is vanaf Boscamping Appelscha gemakkelijk te bereiken met de auto in ongeveer 30 minuten. Een uitstapje naar Groningen biedt de ideale gelegenheid om te winkelen, te genieten van de levendige cultuur en te proeven van de heerlijke lokale lekkernijen. Verken de stad en ervaar de unieke mix van historische charme en moderne winkelbeleving.