Leeuwarden

Ontdek de veelzijdige winkelmogelijkheden in de historische stad Leeuwarden, gelegen op een korte afstand van Boscamping Appelscha. De gezellige winkelstraten zoals de Nieuwestad, Voorstreek en Kleine Kerkstraat nodigen uit tot een ontspannen dagje shoppen.

In Leeuwarden zijn er diverse winkelgebieden waar je naar hartenlust kunt rondstruinen. Bezoek bijvoorbeeld de sfeervolle Prinsentuinmarkt op vrijdag, waar je kunt genieten van een mix van kraampjes met kleding, antiek, sieraden en ambachtelijke producten. Voor een unieke ervaring kun je de zaterdagmarkt op het Wilhelminaplein bezoeken, waar een breed scala aan verse producten, bloemen en andere lekkernijen te vinden is.

Leeuwarden ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Boscamping Appelscha. Met de auto kun je gemakkelijk de stad bereiken en genieten van een dag vol winkelplezier. Naast het winkelen kun je in Leeuwarden ook genieten van de historische bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en culinaire hoogstandjes. Ervaar de bruisende sfeer van de stad en ontdek de unieke winkels die Leeuwarden te bieden heeft.