All Terrain Bike routes

Ben jij een fanatieke mountainbiker en zoek je een uitdaging in een prachtige natuurlijke omgeving?

Dan ben je bij Boscamping Appelscha aan het juiste adres! In de omgeving zijn verschillende uitdagende ATB-routes uitgezet, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold biedt maar liefst 6 verschillende ATB-routes die je kunt verkennen.

De routes variëren in afstand en moeilijkheidsgraad, van 6 kilometer voor beginners tot 25 kilometer voor de meer ervaren mountainbiker. Door de afwisselende natuur van het park, met heidevelden, zandverstuivingen en bossen, bieden de routes genoeg uitdaging voor elke mountainbiker. De routes zijn goed bewegwijzerd en starten op verschillende punten, waaronder nabij Boscamping Appelscha.

Voor de meer avontuurlijke mountainbiker biedt Appelscha Outdoor verschillende arrangementen aan, waaronder een mountainbiketocht met gids. Deze tocht gaat langs de mooiste plekjes van het Nationaal Park en geeft je de mogelijkheid om de omgeving op een unieke manier te verkennen. Je kunt ook zelf je route samenstellen met behulp van een GPS-apparaat en de uitdagende paden van het park ontdekken. Kortom, voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring ben je bij Boscamping Appelscha aan het juiste adres!